marți, 24 februarie 2009

La Multi Ani Iubire....


In urma cu 2 ani aveam niste emotii teribile. Simteam ca plutesc si tot ce doream era sa traim la nesfarsit acele momente. In urma cu doi ani am devenit o singura persoana in fata tuturor, ne-am unit destinele in fata celor care inca nu credeau ca relatia noastra va dura. Au trecut doi ani minunati in care fiecare zi a fost mai frumoasa ca cea care a trecut. Au trecut clipe minunate care nu au facut decat sa ne trezeasca in suflet dorinta de mai multa fericire. In suflete ne-a inflorit dorinta unui copilas iar Dumnezeu si-a plecat capul spre noi si ne-a trimis unul din ingerii Sai, ne-a trimis-o in dar pe Adelina sa ne invete sa iubim mai presus de puterile noastre.
Stiu ca au fost multe zile in care te-am ranit, in care am gresit enorm fata de tine. Stiu ca nu putine au fost zilele in care te-am dezamagit, in care n-ai mai crezut in mine si ai vrut sa renunti. Stiu ca, de multe ori am fost pur si simplu imposibila, dar la fel de bine stiu ca, prin nu stiu ce putere dumnezeiasca nu ai renuntat si pentru asta iti multumesc.
Vreau sa ma inveti sa te iubesc asa cum meriti, total, fara retineri si fara prejudecati, fara frica si indoiala. Poate ca va dura o viata intreaga sa-ti daruiesc tot ceea ce meriti, dar sper ca alaturi de mine viata dominata de orizontul asteptarii sa nu-ti para asa de grea.
Iti multumesc iubitul meu pentru fiecare clipa de fericire pe care mi-ai daruit-o. Iti multumesc ca ai avut incredere in mine atunci cand nici macar eu nu mai aveam. Iti multumesc ca ai vazut in mine lucrurile bune pe care nici macar eu nu le vedeam. Iti multumesc tie ca m-ai facut sa nu regret nici macar un lucru din ceea ce am facut in trecut caci tot ce am facut m-a adus azi aici si azi sunt fericita. Impreuna vom trece peste toate greutatile ce ne vor iesi in cale mai usor si astept cu nerabdare clipa cand vom sarbatori 50 de ani de casnicie. La Multi Ani inca o data, dragul meu!

2 comentarii: