luni, 16 martie 2009

Amintiri....


Daca toata lumea vorbeste de amintiri mi s-a facut o pofta nebuna sa ma delectez cu micile mele nimicuri care au o valoare f mare pt mine. Am luat cutia in care le pastrez langa mine si am inceput sa cotrobai prin ea. Am gasit acolo o gramada de lucruri de care uitasem. La noi, in clasa a-8-a fetele isi fac o panglica din 3 culori pe care o prind in piept si colegii, profesorii, le scriu tot felul de amintiri si ganduri bune. Mi-a placut tare mult sa recitesc ce srie pe ea, dar ma gandesc cu tristete ca sunt multi dintre fostii colegi de care nu mai stiu nimic de f mult timp. Oare ei ce mai fac?

2 comentarii:

  1. La sfarsitul clasei a 8-a, eu am facut un tricou si mi-am rugat toti colegii sa scrie ceva pe el. E ingalbenit de vreme (au trecut, totusi, vreo 16 ani, hehe!), dar il pastrez alaturi de singurul oracol, scrisorile de la Dani, jurnalele si alte nimicuri, vorba ta. Chiar, ar trebui sa mai scot si eu cutia, sa vedem ce surprize mai descopar!

    RăspundețiȘtergere
  2. pfai...ma gandesc ca mai am numai un an de generala :( in momentul de fata de abia astept sa scap de colegi >:) dar parca vad ca anul viitor tot eu o sa plang dupa ei :))

    RăspundețiȘtergere