sâmbătă, 24 ianuarie 2009

bucurie

Ieri iubita noastra mica ne-a facut o "bucurie", si anume, ne-a aruncat telecomanda la gunoi. Nu ar fi fost nimic grav daca ne dadeam seama inainte sa ducem gunoiul. De fapt, ne-am dat seama ca numai la gunoi putea sa o puna dupa ce am cautat ca nebunii vreo 5 ore prin toata casa- cu ocazia asta este necesar sa ma apuc si de o curatenie generala ca am intors toata casa cu fundul in sus. Am cautat vorba aia, pe dulap, sub dulap, pe masa, sub masa, ne-am uitat pana si in cuptor, in WC, nu exista coltisor din casa pe care sa nu-l fi rascolit dar telecomanda tot n-am gasit-o. Noroc ca stam in garsoniera si nu in vreo vila cu 15 camere ca si acum o mai cautam:). Acum rad dar ieri credeam altceva...Aaaaaaa, ca mi-am amintit... aseara strangeam hainele uscate sa le pun care pe unde trebuie si imi "fura" Adelina un prosopel, se joaca cu el, il pune in cap si hop cu el spre bucatarie. O urmaresc sa vad ce face fata cu prosopul, o fi vreun mic geniu si il pune la locul lui?:) De unde, fata mea merge tiptil deschide masca si arunca prosopul in gunoi... aha, te-am prins acum:))

5 comentarii:

  1. Scuza-ma dar inca rad :)
    Pupam nazdravana mica .

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai daca-l considera inutil ...
    La fel o fi crezut si despre telecomanda: ia s-o arunc eu pe asta la gunoi ca mami si tati sa nu-si mai petreaca prea mult timp in fata televizorului si sa stea mai mult cu mine ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Lala nu am de ce sa te scuz ca si eu rad acum cu pofta cand imi amintesc ce fete aveam amandoi cautand de zor si ea radea la noi:)
    Andreea, si noi am ajuns la concluzia ca a zis fata mea "la ce le mai trebuie TV cand ma au pe mine?"

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte simpatica, micuta! Pai acum cand aruncati gunoiul trebuie sa fiti mai atenti...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu as sugera sa nu mai aveti galeata de gunoi in casa! La ce va trebuie? Hahaha!

    RăspundețiȘtergere